check in

check out

book
hotel

fabulous food

een knipoog naar de amerikaanse keuken.

Welkom in het restaurant van Hotel Amerika. ‘s Morgens kunnen de gasten van het hotel hier rustig ontbijten. Op donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 15.00 uur is het restaurant open voor iedereen om te genieten van een heerlijke borrel of diner. De menukaart is Amerikaans georiënteerd met onder andere stoere burgers, heerlijke spareribs en andere favorieten. Natuurlijk vindt je op de kaart ook tal van andere specialiteiten voor liefhebbers van vlees, vis en vegetarische gerechten. De ambiance van het restaurant is al even smaakvol. Dat maakt Hotel Amerika geschikt voor een intiem diner-voor-twee of een grotere groep. Meet me in Hotel Amerika!

 

fabulous stay

party.

a Fabulous party

De ambiance van Hotel Amerika maakt het restaurant ook de perfecte locatie als je iets te vieren hebt. In Hotel Amerika is ruimte voor groepen tot twintig personen. Wij kunnen alles geheel op jouw wensen en budget afstemmen. Een fabulous party, shared dining of ander smaakvol idee? Aan jou de keus!

Voor groepen is er een inspirerende ruimte beschikbaar. Een ruimte die zich perfect leent voor een vergadering, bedrijfspresentatie of borrel, met aansluitend een mooi diner. Ook is het de ideale locatie voor een bijzonder feestje en voor al die party’s die je graag in besloten kring wilt vieren. Met natuurlijk de service en kwaliteit die je van Hotel Amerika mag verwachten. 

Book bistro

Donderdag, vrijdag & zaterdag - geopend vanaf 15.00 uur


Reserveer een tafel via dit formulier.
Je kan ook bellen naar +31 (0)174 388 145.

  

  
  

  

events