check in

check out

book
hotel

fabulous meetings

let’s meet in hotel amerika,
vergaderen!

Kom in de inspiratiemodus in Hotel Amerika! Wilt u vergaderen in een heel andere sfeer of creatief samenwerken in brainstormsessies? Heeft u een belangrijke productlancering of een perspresentatie en bent u op zoek naar de juiste setting? Wilt u ontspannen netwerken of zoekt u gewoon een inspirerende, prettige ruimte voor een intensieve vergader- of coachingsdag?

Meet me in Hotel Amerika! Een inspirerende locatie in het hart van Hoek van Holland. Meer informatie? Neem dan contact met ons op.

fabulous stay

meet.

Fabulous Culinair

Natuurlijk staat Hotel Amerika ook voor, tijdens of na de meeting culinair tot uw dienst met een lunch, borrel of diner. U en uw gasten kunnen ook blijven overnachten, bijvoorbeeld tijdens een meerdaagse vergadering of om de dag prettig af te sluiten. Alles is bespreekbaar en kan op uw wensen worden afgestemd.

HOTEL AMERIKA

parkeren en bereikbaarheid.

Hotel Amerika is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Op 200 meter van het hotel ligt de halte waar vandaan de metro naar Rotterdam vertrekt. Direct daarachter bevindt zich de terminal van Stena Line met de ferry naar Harwich. Ook met de auto is het hotel goed te bereiken. In de directe omgeving is voldoende gratis parkeerruimte te vinden.  

events